deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Isparta Belediyesi ve ISBAŞ Başkan Başdeğirmen İle Altın Çağını Yaşıyor

Hizmetleriyle şehre ivme kazandıran Isparta Belediyesi, vergi borcu olmamasıyla Türkiye’de nadir belediyelerden birisi olurken, ISBAŞ A.Ş ile de şehir genelinde vergi rekortmenler sıralamasına girdi.

Isparta Yayın: 27 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 27.02.2024 19:11:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Defterdarı Osman Koçaş ve kurum personelini ziyaret ederek Vergi Haftasını kutladı. Defterdar Osman Koçaş, Isparta Belediyesi’nin Türkiye’de vergi borcu bulunmayan nadir belediyelerden birisi olduğunu, belediye şirketlerinden ISBAŞ A.Ş.’nin de son açıklanan kurumlar vergisi vergi rekortmenleri listesinde 27’inci sırada bulunduğunu belirterek, Başkan Başdeğirmen’e teşekkür etti.

Isparta Belediyesi bünyesinde bulunan ISBAŞ A.Ş. geçmiş dönemde zor günler geçiriyordu. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesinin ardından adeta küllerinden yeniden doğan ISBAŞ A.Ş, üreten ve kazanan bir şirket haline geldi. Başkan Başdeğirmen’in ortaya koyduğu iradeyle ürünlerini çeşitlendiren, üretimini ve kaliteyi artıran ISBAŞ A.Ş., ISKİM Yapı Kimyasalları üretimiyle de sektörde söz sahibi oldu. Ürünlerine yoğun talep yaşanan ISBAŞ A.Ş., Başkan Başdeğirmen’in yönetiminde ikinci fabrikasını kurarak, istihdamı artırdı, sektörde yerini perçinledi.

Isparta Belediyesi bünyesindeki ISBAŞ A.Ş, Isparta Defterdarlığı tarafından açıklanan kurumlar vergisi vergi rekortmenleri listesinde 27’inci sırada yer alarak, ne kadar başarılı bir yönetimle son 5 yılı geçirdiğini kanıtladı.

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Defterdarı Osman Koçaş ve kurum personelini ziyaret ederek Vergi Haftasını kutladı. Başkan Başdeğirmen’e ziyaretinde AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayları eşlik etti.

Defterdarlığın vergilerin toplanmasında önemli bir yere sahip olduğuna değinen Başkan Başdeğirmen, “Sizlerin sayesinde tahsilatlar yapılarak ülkemizin değerlerine değer katıyoruz. Vergisini ödeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizler belediye olarak verilen vergilerden bir kısım pay alıyoruz. Bize ne kadar çok pay gelirse vatandaşlarımıza hizmetimizi artırıyoruz” dedi.

Isparta Defterdarı Osman Koçaş, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Başkan Başdeğirmen’e başarılar diledi. Vergi Haftası’nı kutladıklarını belirten Koçaş, vergi rekortmenlerini açıkladıklarını söyledi. Isparta’nın vergi tahsilatında Türkiye’de 6’ıncı sırada bulunduğunu kaydeden Koçaş, “Hedef karşılamada da yüzde 113’ü karşıladık. İyi bir vergi politikası uyguluyoruz” dedi.

Isparta Belediyesi’nin Türkiye’de vergi borcu olmayan nadir belediyelerden birisi olduğunu vurgulayan Isparta Defterdarı Osman Koçaş, Belediyenin şirketi ISBAŞ’ın 27’inci sırada olmasının büyük bir başarı olduğunu kaydetti. Koçaş, “Bu noktada sizleri tebrik ediyorum. Bu 2022 vergilendirme dönemi. Biz bir yıl geriden geliyoruz. 2023’de daha önde olabilirsiniz” şeklinde konuştu.

ISBAŞ’ın vergi rekortmenleri sıralamasında 27’inci sırada olmasının kendilerini de memnun ettiğini ifade eden Başkan Başdeğirmen, önümüzdeki yıllarda daha çok kazanıp, daha çok üretip ve daha çok istihdam sağlayarak sıralamada üst noktalara çıkmak istediklerini bildirdi. Başkan Başdeğirmen, “Geçmişe baktığımızda belediye şirketlerinin böyle bir sıralamaya girdiğini görmek mümkün değil. Ama bizim dönemimizde böyle bir güzelliği yaşadığımız için mutluyuz. ISBAŞ Genel Müdürümüze ve personelimize teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Başkan Başdeğirmen, kurum personelini de tek tek ziyaret ederek Vergi Haftasını kutladı.

 Habere Ek Fotoğraf(lar)
 
Isparta Belediyesi ve ISBAŞ Başkan  Başdeğirmen İle Altın Çağını Yaşıyor
Isparta Belediyesi ve ISBAŞ Başkan  Başdeğirmen İle Altın Çağını Yaşıyor
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g