deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayları Belli Oldu: Özgür Özel Açıkladı

CHP'nin Cumhurbaşkanı Aday Açıklaması: Özgür Özel Detayları Paylaştı.

Siyaset Yayın: 08 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.04.2024 15:57:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş, 31 Mart yerel seçimlerinde rakiplerine karşı ezici bir sonuçla seçimi kazandılar. Şimdi gözler 2028 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı tartışmasına çevrildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gelecek cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kimleri aday göstereceği konusunda ipucu verdi. “Günü geldiğinde de arkadaşlarımızdan biri Cumhurbaşkanı adayı olacak” diyen Özel, yeni figürlerin de parladığını belirterek "Günü geldiğinde de arkadaşlarımızdan biri Cumhurbaşkanı adayı olacak” dedi.

Ayrıca, “Maçın son dakikasında bir penaltı kazanıldığında, teknik direktör, ‘Bırakın ben atacağım’ demez… En formda oyuncusuna attırır. Belediye başkanlarımız kendi aralarında çok iyi işler yapacaklar” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g