deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

CHP'de Muharrem İnce kulisi! Kılıçdaroğlu'nun kurultay planı belli oldu

Siyaseti karıştıran kulis haberi CHP Kurultayı için geldi. Kılıçdaroğlu'nun kurultay planında Muharrem İnce detayı ortaya çıktı

Siyaset Yayın: 18 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 18.10.2023 17:03:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Yerel seçimler yaklaşırken kulisleri karıştıran haber geldi. Kılıçdaroğlu'nun kurultayı kazanmak için Muharrem İnce hamlesi ortaya çıktı. CHP'de kurultay 4-5 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek

DW Türkçe'de yer alan habere göre, CHP'nin "İnce'nin bazı kurultay delegeleri üzerinde etkili olduğu ve ibreyi değişimcilerden Kılıçdaroğlu'na çevirebileceği" hesabının yapıldığını aktardı. Muharrem İnce'nin bu konularla alakalı ise olumsuz bir görüşü olmadığı belirtildi..

Muharrem İnce planı

Haberde, İnce'nin partiye dönüşü için atılan adımların CHP içi kaynaklardan doğrulatıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın üst düzey bir partilinin ise "Muharrem İnce'nin yuvası CHP'dir. Süreci bazı CHP'liler başlattı ve Kılıçdaroğlu da karşı çıkmadı" dedi.

İnce'nin CHP'ye dönmesi için başlatılan girişim, Memleket Partisi cephesinde de doğrulandı.

Öte yandan haberde Muharrem İnce'nin görüşleri yer almadı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g