deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Meteoroloji’den 3 İle Kritik Uyarı: Şiddetli Yağış Geliyor

3 İlde Yağış Alarmı: Meteoroloji’den Dikkat Çeken Uyarı

Güncel Yayın: 11 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.12.2023 21:33:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün için hava durumu tahminini açıkladı. Buna göre, Türkiye’nin büyük bölümü bulutlu olacak ve Güney Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun bazı bölgeleri, Batı Karadeniz’in doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz’in bazı illeri, Doğu Anadolu’nun bazı illeri, Güneydoğu Anadolu, Afyonkarahisar ve Uşak’ta yağış bekleniyor. Yağışların akşama kadar Antalya, Muğla ve Mersin’in bazı yerlerinde kuvvetli ve gök gürültülü olması, Batı Akdeniz’in Toroslar kesiminde ve Doğu Anadolu’nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi öngörülüyor.

HAVA SICAKLIĞI Hava sıcaklığının güney bölgelerde 2-4 derece artacağı, diğer yerlerde mevsim normallerine yakın olacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR Rüzgarın genel olarak güney ve doğu yönlerden esmesi, zaman zaman orta kuvvete ulaşması bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI Muğla’nın sahil ilçeleri (Marmaris, Ula, Datça, Köyceğiz, Ortaca, Dalaman, Fethiye), Pazartesi sabahına kadar Antalya ve Mersin’in batı ilçelerinde yer yer şiddetli ve gök gürültülü sağanak yağış olacağı için sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksama gibi olası sorunlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g