deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Ramazan Kabalak, CHP’ye katıldı: 'Şarkikaraağaç’ta belediye başkanlığına adayım'

Ramazan Kabalak, CHP’ye katıldı

Güncel Yayın: 08 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 08.12.2023 22:19:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

2024 yerel seçimleri yaklaşırken, siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor. Isparta Belediye Meclisi’nde bağımsız üye olan Ramazan Kabalak, CHP’ye katıldığını duyurdu. Kabalak, CHP Isparta İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında, parti rozetini CHP İl Başkanı Vedat Şenol’un elinden aldı.

Kabalak, siyasete MHP saflarında başladığını, daha sonra İYİ Parti’ye geçtiğini hatırlattı. Kabalak, 2009 yerel seçimlerinde MHP’den Şarkikaraağaç Belediye Başkanı seçildiğini, ancak seçimlerin YSK tarafından iptal edildiğini ve tekrarlanan seçimlerde kaybettiğini anlattı. Kabalak, “Benim için önemli olan Şarkikaraağaç’ın ve Isparta’nın kalkınmasıdır. Bu yüzden CHP’ye katıldım. CHP, Türkiye’nin umudu ve geleceğidir. 2024 yerel seçimlerinde CHP’den Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı olacağım” dedi.

Kabalak’ın CHP’ye katılmasına, CHP Ankara Milletvekili Murat Emir ve CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar da destek verdi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g