deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Gelecek Partisi Isparta İl Başkanı Nadir Öngören, 10 Kasım’da Atatürk’ü anma mesajı yayınladı.

Gelecek Partisi Isparta İl Başkanı Nadir Öngören, 10 Kasım’da Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 85. yıl dönümünde anmak için bir mesaj yayınladı.

Güncel Yayın: 09 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.11.2023 21:15:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Nadir Öngören, mesajında Atatürk’ün Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinde oynadığı tarihi rolü ve Cumhuriyet’in temellerini attığı devrimleri hatırlattı. Öngören, “İstiklal Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 85. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz. O’nun bize emanet ettiği Cumhuriyet’i korumak ve yüceltmek için çalışıyoruz” dedi.

Öngören, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünde demokrasi ile taçlandırmaya kararlıyız. Halkın iradesine, hukukun üstünlüğüne, insan haklarına ve özgürlüklere saygılı bir yönetim anlayışı için mücadele ediyoruz. Gelecek Partisi olarak, Atatürk’ün açtığı çağdaş uygarlık yolunda ilerlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g