deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Husumetli Kadınlar Bıçaklar Konuştu! Yaralı Kadın Ölümle Pençeleşiyor, Kaçan Kadın Aranıyor!

Husumetli Kadınlar Bıçaklar Konuştu! Yaralı Kadın Ölümle Pençeleşiyor, Kaçan Kadın Aranıyor!

Güncel Yayın: 04 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 04.12.2023 20:53:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde bugün öğle saatlerinde aralarında husumet bulunan iki kadın arasında bıçaklı kavga çıktı. Kavgada, E.K. (18) isimli kadın, İ.K. (20) isimli kadını sol kasığından bıçakladı. Ağır yaralanan İ.K., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralı kadının hayati tehlikesinin devam ettiği, E.K.'nin ise olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

 

 

 

Olay, Camikebir Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E.K. ile İ.K. arasında daha önce yaşanan bir tartışma nedeniyle husumet vardı. Bugün karşılaşan iki kadın, tekrar tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. E.K., yanında bulunan bıçakla İ.K.'yi sol kasığından yaraladı. Kanlar içinde kalan İ.K., çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan İ.K., daha sonra Isparta Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralı kadının durumunun ağır olduğu, ameliyata alındığı bildirildi.

Olayın ardından E.K., olay yerinden hızla uzaklaştı. Polis ekipleri, kaçan kadını yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g