deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Isparta’da Cumhuriyetin 100. Yılında Kitap Şöleni

Isparta’da Cumhuriyetin 100. Yılında Kitap Şöleni

Güncel Yayın: 19 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 19.10.2023 20:39:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Isparta Belediyesi’nin düzenlediği 6. kitap fuarı, cuma günü Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde başlıyor. Kitap fuarı, Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak 20-29 Ekim tarihleri arasında kitapseverleri ağırlayacak. Fuarın açılış törenine Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de katılacak ve vatandaşları kitap okumaya teşvik edecek.

Kitap fuarında Türkiye’nin önde gelen yayınevlerinin yanı sıra yerel yayınevleri de yer alacak. Fuar, her gün 10.00-20.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. Fuarda, çeşitli konularda kitaplar uygun fiyatlarla satışa sunulacak. Ayrıca, fuarda yazarlarla söyleşi, imza günü, çocuk etkinlikleri gibi kültürel programlar da düzenlenecek.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kitap fuarının hem Isparta hem de bölge için önemli bir kültür hizmeti olduğunu belirtti. Başdeğirmen, “Kitap fuarımız, pandemi nedeniyle sadece bir yıl ara vermişti. Bu yıl Cumhuriyetimizin 100. yılında tekrar kitapseverlerle buluşuyoruz. Bu fuar, hem okuma alışkanlığını geliştirmek hem de bilgi ve kültür seviyesini yükseltmek için büyük bir fırsat. Tüm vatandaşlarımızı, özellikle de öğrencilerimizi bu fuarı ziyaret etmeye davet ediyorum. Kitap fuarımızda ayrıca vatandaşlarımızın hediye kitap alarak bıraktığı havuzdan ihtiyaç sahibi çocuklarımız da yararlanacak. Bu vesileyle tüm kitapseverlere Cuma günü saat 11.00’de Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde yapılacak olan kitap fuarının açılışına bekliyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g