deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

CHP'nin geldiği son nokta: CHP’den belediye başkan adayı olarak açıklandı! Ben AK Partiliyim

CHP’den belediye başkan adayı olarak açıklandı AKP’liyim dedi.

Siyaset Yayın: 29 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.01.2024 20:29:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Rize’nin Çayeli ilçesine bağlı Büyükköy Beldesi’nde CHP’nin belediye başkan adayı olarak açıkladığı Mevlüt Çağıran, büyük bir şaşkınlık yarattı. Çağıran, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, CHP ile hiçbir ilgisi olmadığını, AKP üyesi olduğunu ve ailesinde de AKP’li belediye başkanı ve aday adayı bulunduğunu söyledi. Çağıran, CHP’nin kendisini aday göstermesinin bir ‘seçim oyunu’ olduğunu iddia etti.

Çağıran, CHP Çayeli İlçe Teşkilatı’nın kendisine adaylık teklif ettiğini ancak reddettiğini belirtti. Çağıran, “Ben AKP’liyim, CHP ile hiçbir bağlantım yok. Ailemde de AKP’li belediye başkanı ve aday adayı var. Bana komplo kuruldu, haberim yoktu. CHP, bunu düzeltsin” dedi.

CHP ise, yaşanan gelişmeler üzerine Çağıran’ın adaylığını geri çektiğini duyurdu. CHP Rize İl Başkanlığı, yaptığı açıklamada, “Mevlüt Çağıran, adaylıktan çekildiğini bildirmiştir. Kendisine teşekkür ederiz. Yerine yeni bir aday belirlenecektir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: aydinlik.com.tr

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g