deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Kabalak'ın Cesur Kararı: CHP'den Ayrıldı, Başka Partiyle Yola Devam Ediyor!

Kabalak'ın Cesur Kararı: CHP'den Ayrıldı, Başka Partiyle Yola Devam Ediyor!

Güncel Yayın: 18 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 18.12.2023 17:22:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Şarkikaraağaç Belediye Başkan aday adayı Ramazan Kabalak, CHP'den ayrıldığını ve siyasi kariyerine başka bir partiyle devam edeceğini açıkladı. Kabalak'ın bu kararı, CHP ilçe teşkilatı ile yaşadığı görüş ayrılığı ve uyuşmazlık sonrasında geldi.

Geçtiğimiz günlerde CHP'ye üye olan Kabalak, partinin il başkanı tarafından rozet takma törenine katılmamıştı. İlçe başkanının resmi çekimine katılmayarak tavır koyan Kabalak, CHP'den aday adaylığı ve üyeliğini sonlandırdı. 2024 belediye başkanlığı seçimlerinde adaylığını sürdüreceğini belirten Kabalak, CHP ile yaşanan anlaşmazlık nedeniyle partiden ayrılmak zorunda kaldığını ifade etti.

Sosyal medyada Kabalak'ın cesur kararı takdirle karşılandı. Birçok kullanıcı, Kabalak'ın ilkelerinden ödün vermeden kararını açıklamasını olumlu bulurken, bazıları ise Kabalak’a CHP'nin haksızlık yaptığını savundu.

CHP ise konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmazken, Kabalak'ın ayrılışı Şarkikaraağaç'ta siyasi dengeleri değiştirebilecek bir gelişme olarak dikkat çekiyor. CHP'nin tercihi ve 2024 seçimlerindeki performansı, ilerleyen günlerde merakla beklenen konular arasında yer alıyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g