deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

CHP’de aday belirleme sürecine tepki: Genel Başkan Yardımcısı Koza Yardımcı istifa etti

Koza Yardımcı’dan sürpriz istifa: CHP örgütlerinin vicdanını yaralayan uygulamalar devam etti.

Siyaset Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 20:16:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

CHP Genel Başkan Yardımcısı Koza Yardımcı, aday belirleme sürecinde yaşanan sorunlara tepki göstererek genel başkan yardımcılığı görevini bıraktığını sosyal medya hesabı X aracılığıyla duyurdu. Yardımcı, örgüt ve seçmenlerin vicdanını yaralayan uygulamalara karşı durduğunu belirterek, Parti Meclisi üyeliğine devam edeceğini bildirdi.

Yardımcı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Saygıdeğer Halkımıza ve parçası olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarıma;

Genel Başkanımızın takdiri ile geldiğim Genel Başkan Yardımcılığı görevimden bugün itibari ile istifa ederek örgütümün takdiri ile seçildiğim Parti Meclisi görevime devam ederek örgütümüzün ve seçmenlerimizin sesi olmaya devam edeceğim…"

koza-yardimci.jpg

whatsapp-image-2024-02-15-at-17-25-21.jpeg

KOZA YARDIMCI KİMDİR?

1973 yılında Adana’da doğdu. Eğitimini orada tamamladı. İş hayatına tekstil sektöründe başladı. 1995 yılında basın mensubu oldu ve 2000 yılında sarı basın kartı almaya hak kazandı.
Sivil toplum örgütlerinin ve derneklerin gücüne inan Koza YARDIMCI, Atatürkçü Düşünce Deneği, Basın konseyi, DAK/SAR (Gönüllü Deniz Arama Kurtarma), Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği’nde üye ve yönetici olarak aktif çalışmalarda bulunmaya devam etmekte.
Daha önce CHP Şişli İl Genel Meclis Üyeliği de yapan Koza Yardımcı, CHP 38. Olağan kurultayında Parti Meclisi Üyesi seçilerek, sonrasında CHP Kültür ve Turizm Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atanmıştı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g