deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

İmamoğlu, Özel'e "Bu kadını ihraç et" dedi! Selvi'den flaş yazı...

İmamoğlu'nun Özel'e telefonu: 'Bu kadını ihraç et' dedi! Selvi'den çarpıcı haber...

Siyaset Yayın: 08 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 08.03.2024 17:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Abdulkadir Selvi, Hürriyet gazetesindeki köşesinde, CHP içindeki DEM Parti krizini ele aldı. İddialarına göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal’ın sözleri nedeniyle kriz yaşadılar.

Köksal, Afyonkarahisar Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında yaptığı konuşmada, “Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapıları, DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak” dedi. Bu sözler, parti içinde tartışmalara yol açtı.

İlk tepki İmamoğlu’ndan geldi. İmamoğlu, Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’ndaki mitingde yaptığı konuşmada, “Ben CHP’liyim ama ben bu partiye, bu partililere değil, bu şehrin her insanına hizmet ediyorum; her siyasi görüşten olan insanına. Öyle, ‘Ben belediye başkanı olursam, şu partilileri belediyeye almam, şu partililer hariç şunlarla görüşürüm’ diyen ya kendine başka bir iş bulacak, ya da başka parti bulacak onu söyleyeyim” dedi.

Özgür Özel ise Kütahya mitinginde belediye kapılarının herkese açık olacağına dair tüm adaylara taahhütname imzalatacaklarını söyledi.

Selvi’nin iddialarına göre, İmamoğlu ile Özel’in Köksal’a resti çektiği günden yani dünden önce; çarşamba günü krizin temelleri bir telefon görüşmesinde atıldı. İmamoğlu, Özel’i arayarak “Bu kadını ya partiden ihraç et ya da sözlerini düzeltsin” diye adeta genel başkanına ‘talimat’ verdi. Selvi, yazısında “Bu kadını ya partiden ihraç et ya da sözlerini düzeltsin” diye talimat veriyor. Görüyor musunuz, bir büyükşehir belediye başkanı, CHP Genel Başkanı’na talimat veriyor. O Genel Başkan da “Ben senin genel başkanınım. Sen kim oluyorsun da bana talimat veriyorsun?” demiyor, diyemiyor. Çünkü kendisini CHP Genel Başkanlığı’na seçtiren Ekrem İmamoğlu" ifadelerine yer verdi. Haberi değişik yazılarla duyuran medya organları da bu krizi yakından takip ediyor.

#
Yorumlar (1)
Yaşar Erdoğan
12.03.2024 11:21
Selvi akp başkanı Erdoğan'ın kalemşörüdür dünün bir numaralı fötö savunucusu amacı CHP'Yİ karışık göstermek
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g