deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

CUMHURİYET HALK PARTİSİ Merkez Yönetim Kurulu Ve Parti Meclisi’ne

Isparta Yerel Demokrasi Platformu

Güncel Yayın: 26 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 26.12.2023 08:22:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

CUMHURİYET HALK PARTİSİ Merkez Yönetim Kurulu Ve Parti Meclisi’ne Sayın yöneticiler,

Bizler birey ve sivil toplum örgütü temsilcileri olarak, Prof. Dr. Hasan Erol Eroğlu’nun 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Belediye Başkanı aday adaylığını etkin olarak destekleme kararı almış ve kamuoyuna açıklamıştık:

CHP programında yer alan yerel yönetim ve halkçı belediyecilik anlayışının kazandırdığı ufka yönelik olarak; Isparta’nın sosyo-ekonomik sorunlarına çözüm getiren, çağdaş bir kent yaşamına erişimin basamakları olacak somut hedefleri, projeleri uzun süredir çalışmaktaydık. Aday çevresinde şekillenen klasik bir seçim kampanyasından öte, CHP’nin seçim çalışmalarını Yerel Demokrasi Platformu’nun destekleyeceği bir süreç olarak düşünmüş, CHP’nin anlayışına da uygun “taban ittifakı/dayanışması” nı böylelikle hayata geçirecektik. Tarım ve üniversite kenti olan Isparta’da, halkçı belediyecilik anlayışının ürünü olacak projelerle; köylünün, esnafın, emeklinin ve üniversite gençliğinin gönülden destekleyeceği, onların dilden dile kendi sözüne dönüşeceği bir taban çalışmasını yürütecektik. Bu heyecanla çıktığımız yolda, aslında adayın çoktan yukarıdan belirlendiğini öğrendik.

Isparta’nın sorunlarına uzak olan, ekonomik olarak güçlü bir kişinin kazanacak aday vurgusuyla öne çıkarılması bizleri tereddüte düşürmüştür. Aday olarak belirlenecek kişinin anket ve kamuoyu yoklaması ile belirleneceği belirtilmektedir. Ancak bu yöntemin sağlıklı bir sonuç vermeyeceği, yönlendirmeye açık olduğu bilinmektedir. Sizlerden talebimiz; İl, ilçe yönetimi ve üyelerinin iradesini ortaya koyacak, sivil toplum örgütleri ve diğer paydaşların görüşlerini de dikkate alan çalışma için heyet gönderilmesidir. Sevgi ve saygılarımızla…

Isparta Yerel Demokrasi Platformu

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g