deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi İl Başkanları: İsrail Ürünlerini Boykot Eden Firmaların yanında

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi İl Başkanları: İsrail Ürünlerini Boykot Eden Firmaların yanında...

Güncel Yayın: 06 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 06.11.2023 17:58:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bülent Börekçiliğin Türkiye genelinde başlatmış olduğu İsrail menşeli ürünlere BOYKOT çağrısı Isparta’da yankı bulmaya devam ediyor. 
 Gelecek Partisi Isparta İl Başkanı Nadir Öngören ve Saadet Partisi Isparta İl Başkanı Yaşar Gürtoklu ile beraberindeki partili heyet 06.11.2023 tarihinde boykot çağrılarına cevap vererek, işletmeye tebrik ve teşekkür ziyaretinde bulunarak vatandaşlara börek ikram ettiler.  

Yapılan açıklamada; Gelecek Partisi ve Saadet partisi teşkilatları, tüm kademeleri ile Filistin'in yanında, soykırım yapan ve insanlık suçu işleyen katil İsrail'in karşısındadır. İsrail'in sivillere yönelik saldırıları, çocuk, kadın ve yaşlı demeden işlemiş olduğu suçlar nedeniyle tüm işletmeleri İsrail menşeili ürünleri boykota ve boykot çağrısına desteğe davet ediyoruz denildi.

Gelecek Partisi İl Başkanı Nadir Öngören; “Gazze'de hayatını kaybeden her canla birlikte bütün insanlık ölmektedir. İsrail ve ona destek veren şirketlerin ürünlerinin kararlı ve devamlı bir şekilde boykot edilmesi" gerekiyor. Ve hatta "İsrail zulmüne destek olan ABD ve uluslararası güçlerin bölge üzerindeki denetim gücünü arttıran İncirlik Üssü ve Kürecik Radar Üssü gibi tesislerin kullanıma kapatılması için sivil girişimlerin artırılması" gerekmektedir ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g