deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Ekrem İmamoğlu'na Mansur Yavaş darbesi! Yavaş, Kılıçdaroğlu için imza attı

94 milletvekilinin imzasıyla aday gösterilen Kemal Kılıçdaroğlu için, Mansur Yavaş da 'aday olsun' diye imza verdi.

Siyaset Yayın: 20 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 20.10.2023 16:49:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

CHP’de yaklaşık il kongrelerinin tamamlanmasının ardından gözler 4-5 Kasım’da yapılacak 38. Olağan Kurultay’a çevrildi. 94 milletvekilinin imzasıyla Kemal kılıçdaroğlu yeniden genel başkan adayı gösterilirken, Değişimcilerin moralini bozacak imza Mansur Yavaş'tan geldi. 

Beklediği desteği Yavaş'ta buldu

“Bu son kongrem. Yerel seçimlerden sonra mayısta partiyi yeniden kurultaya götürüp işi ehline vereceğim” mesajıyla kurultaya gitmesi beklenen Kılıçdaroğlu'na beklediği destek CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Mansur Yavaş'tan geldi. 

Mansur Yavaş, Kılıçdaroğlu için imza verdi

Gazeteci Barış Yarkadaş, Mansur Yavaş'ın Kılıçdaroğlu'nun genel başkan adaylığı için imza verdiğini söyledi. "CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Büyük Kurultay Delegesi Mansur Yavaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden aday olması için imza verdi." diyen Yarkadaş şöyle devam etti: "

CHP'li başkanlar da imza attı

Öte yandan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ile Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da Kılıçdaroğlu’nun aday gösterilmesi için açılan metne imza attı."

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g