deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Altılı Masa’da işbirliği yapan Babacan: Aynı masada oturduk, partilerin ne yaptığını gördük

Babacan, Altılı Masayı eleştirdi: Aynı masada oturduk, partilerin gerçek niyetlerini anladık.

Siyaset Yayın: 17 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 17.01.2024 20:18:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Karabağlar’da partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katıldı. Burada partililerle bir araya gelen Babacan, geçtiğimiz hafta Pençe-Kilit Harekatı’nda hayatını kaybeden askerleri rahmetle andı.

Babacan, terörle mücadelede sadece silahlı gücün yeterli olmadığını, sorunun köküne inilmesi ve diplomasi yoluyla örgütün izole edilmesi gerektiğini söyledi.

Türkiye’nin her alanda çözüm bekleyen sorunları olduğunu belirten Babacan, DEVA Partisi olarak bu sorunlara ansiklopedik bir yaklaşımla çözüm önerileri sunduklarını ifade etti. Babacan, yerel seçimlere hazır olduklarını ve belediyecilik, yerel yönetimler ve şehircilikle ilgili eylem planlarını iki yıl önce kamuoyuyla paylaştıklarını hatırlattı.

Babacan, muhalefet partilerine de eleştirilerde bulunarak, seçim öncesi aynı masada oturdukları partilerin ne yaptıklarını çok iyi bildiklerini, seçim sonrası da muhalefetin durumunu gördüklerini kaydetti. Babacan, “Ne iyi etmişiz de DEVA’yı kurmuşuz. Bugün DEVA Partisi olmasaydı, sıfırdan kurup yolumuza devam ederdik. Çünkü ülkemizin buna ihtiyacı var.” dedi.

Babacan’ın konuşmasının ardından Karabağlar Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı yapıldı. Açılışa DEVA Partisi İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen, İl Başkanı Serap Karaosmanoğlu, Karabağlar Belediye Başkan Adayı Abdullah Kaya ve çok sayıda partili katıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g