deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Zehir Zemberek Bir Açıklamayla Aday Adaylığından Çekildi

CHP Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Hasan Erol Eroğlu, aday belirleme sürecinin şeffaf ve demokratik olmadığını ileri sürerek aday adaylığından çekildiğini açıkladı.

Isparta Yayın: 18 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.01.2024 20:45:00
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Isparta'nın efsane Onkoloji Profeförü geçtiğimiz süreçte CHP'den Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yapmış ve kamuoyuna başvurusunu açıklamıştı. 

CHP'de aday belirleme sürecinde antidemokratik ve şeffaf olmayan bir tutum izlendiğini ileri süren Prof. Dr. Eroğlu, yaptığı yazılı açıklama ile aday adaylığından çekildiğini açıkladı. 

Prof. Dr. Eroğlu, açıklamasında "Her geçen gün artan yoksulluk, adaletsizlik ve eşitsizliğe karşı toplumcu bir bakışla, toplumla birlikte, ortak aklı harekete geçirerek rant siyasetine en azından yerelde son verebilme umuduyla Isparta Belediye Başkanlığı’na aday olabilmek umuduyla CHP’ne yerel demokrasi platformunun bir paçası olarak aday adaylığı başvurusu yaptım. En son başvuran aday adayı olmam ve başvurumun üzerinden bir aydan fazla bir zaman geçmesine rağmen süreç ısrarla uzatılarak İstanbul’dan gelecek bir adayın başvurusu beklenmiştir.

Aday belirleme sürecinin kamuoyu yoklaması ve il-ilçe yöneticileri, kadın kolları ve gençlik kollarının katılımı ile gizli oylama ile sonlandırılacağı ve parti genel merkezine bildirileceği ifade edilmiştir. Basına verilen demeçlerde bu sürecin adaylara açıklandığı ve adaylar tarafından da kabul gördüğü ifade edilmektedir. Aday adaylarının sorumluluğu yalnızca başvuru yapmaktır. Aday belirleme sürecinin şeffaflığı, adilliği ve demokratikliği tamamen ilçe, il ve parti merkez yönetiminin sorumluluğundadır.

SİYASİ VE TOPLUMSAL SORUMLULUK ŞENOL VE HALICI'NIN OMUZLARINDADIR 

Sayın Vedat Şenol, İl başkanı olarak neden şeffaf ve demokratik süreçlerin kullanılmadığını, Isparta Milletvekili Sayın Yalım Halıcı’da neden bu süreçten ısrarla kaçtığını ve sözde tarafsızlık adı altında bu şeffaf olmayan ve antidemokratik aday belirleme sürecine müdahale etmediğini kamuoyuna açıklamalıdır. Aday belirleme süreci şeffaf ve demokratik olarak yönetilmemiş ve her türlü dedikodu ve şaibe için uygun bir zemin yaratılmıştır. Sürecin bu şekilde yönetilmesinin siyasi ve toplumsal sorumluluğu Sayın Şenol ve Halıcı’nın omuzlarındadır. Ne yazık ki süreç yönetilememiş oluşan toplumsal heyecan ve umut parti içi çıkar mücadelesi görüntüsü ile ortadan kaldırılmıştır.

Parti üyelerinin ve halkın demokratik görüşlerinin alınmadığı antidemokratik sürecin bir parçası olmayı kabul etmiyor ve CHP Isparta Belediye Başkanlığı aday adaylığından çekiliyorum.  

Yorumlar (7)
Isparta32
18.01.2024 22:15
Yönetime bakın hepsi eyt li Vedat Üniversite mezunu mu bırakmış mi. Onun yonetecegi pari ithal de bulur. Akp li de
Demek ki
18.01.2024 22:13
Vedat kazanmak için değil, partiyi yine satmak için aday buldu. Emekten bahseder burcuvayi aday yapar. Hedefi galiba partiye kaybettirmek
Oy oy
18.01.2024 22:10
Oy oy vedat sen oyna oy oy oy. Sizlere oy oy yok oy
Yazık
18.01.2024 22:09
Yuh sizlere Vadatı oraya getiren, Yazganida aynı zihniyet. Oy yok
3232
18.01.2024 22:07
Yonetimde kaç isparta li var. Adam gibi adamı bunlar neylesin. Adayzengin olacakki beyler faydalAnsin
Ispartalilar
18.01.2024 22:04
Vedat geçen seçim kime oy verdi ki,vedatin amacı bizleri ellemek. Oy oy yok
CHP'li
18.01.2024 22:03
CHP alıyım ama Atakana oy oy yok
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g