deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Isparta Sizinle Güzelleşti

Isparta Sizinle Güzelleşti

Isparta Yayın: 12 Şubat 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 12.02.2024 20:00:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, kafeler bölgesindeki esnaflarla bir araya geldi. Esnaf, “Isparta sizinle çok güzelleşti. Şehrin görünümünü çehresini değiştirdiniz” dedi. Esnafın bölgenin yenilenmesiyle ilgili sorularına da cevap veren Başdeğirmen, “Amacımız bölgeyi ada bazında yeniden planlayıp, devletimizin de desteğini alarak buraların komple yenilenmesini sağlamak. Bunun sebebi de yapılaşmada dengesizlik olmasın diye. Sizlerle otururuz, konuşuruz. Kabul edilirse başlarız, kabul edilmezse iptal ederiz. Bizim vazifemiz bunu teklif etmek” şeklinde konuştu.

Kafeler bölgesinde esnafla buluşan Başkan Başdeğirmen, yoğun ilgiyle karşılandı. Esnaf, “Başkanım sizlere teşekkür için gelecektik. Bizi kırmadınız, ilgilendiniz, aydınlatmalarımızda oldu. Ellerinize sağlık, çok güzel oldu. Hepimiz duacıyız. Allah ayağınıza taş değirmesin. Başka partiliyiz ancak belediye başkanlığı hizmeti için adayımız sizsiniz. Şehrin görünümünü çehresini değiştirdiniz. Isparta sizinle güzelleşti. Asker aileleri geliyordu nereye gideceğiz diyorlardı, bizde ‘İşte Isparta bu kadar’ diyorduk. Ancak şimdi Kirazlıdere’yi, Andık’ı gösteriyoruz” şeklinde görüşlerini ifade etti.

Bir berber esnafı da, “Berberler siyaset merkezidir başkanım. Bu kulaklar sizin için çok güzel şeyler duyuyor. Başarılarınızdan dolayı kutluyoruz” dedi. Ayrıca merkezdeki tuvaletlerin yapılmasından ve camilerin temizliğinden dolayı da teşekkürlerini iletti. İstanbul’dan asker ailesi olduğunu belirten bir vatandaş ise, “Sizi İstanbul’dan gönülden destekliyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g