deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

CHP-İYİ Parti ittifakı için Akşener’in yakınından çarpıcı açıklama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yakın bir isim CHP ile ittifak şartına ilişkin "2019’daki gibi olmaz.

Siyaset Yayın: 21 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 21.11.2023 20:53:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yerel seçimlere sayılı günler kala CHP ve İYİ Parti arasında bir ittifak olasılığı gündemde. tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, bu konuda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yakın bir kaynaktan duyduklarını paylaştı.

Deniz Gürel, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında yaptığı açıklamada, Akşener’in CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile önümüzdeki günlerde bir görüşme yapacağını söyledi. Bu görüşmede iki parti arasında bir siyasi tasarımın konuşulabileceğini belirten Gürel, Akşener’e yakın kaynağın kendisine verdiği bilgiyi şöyle aktardı:

“İttifaka şuan uzağız, partimiz aldığı genel idare kurulunu bugün uygulamaya aşamasında ancak ittifak şartı oluşursa bunun koşulu 2019’daki gibi olmaz. Eğer Kadıköy’ü, Şişli’yi veriyorsak Bakırköy’ü alırız. Öyle bize AK Parti ve MHP’nin karşısında kazanamayacağız belediyelerle ilgili teklifleri konuşma konusu bile değil.”

Gürel, bu sözlerin İYİ Parti’nin CHP’den daha fazla belediye talep edeceği anlamına geldiğini yorumladı. Gürel, “Bu, İYİ Parti’nin CHP’ye ‘Seninle ittifak yaparsak, bizim de kazanabileceğimiz yerleri bize vermen lazım’ dediği bir mesaj” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g