deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Ahmet Hakan 'Yaşasın şeriat' sloganlarına tepkiyi abartılı buldu. Zarar gelmez zarar gelmez dediniz

Atatürk’e hakaret eden Ahmet Bostancı’nın tahliye edilmesinden sonra İstanbul Anadolu Adliyesi’nde “Yaşasın Şeriat” sloganları atılmıştı. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, gösterilen tepkileri abartılı buldu.

Güncel Yayın: 18 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.01.2024 17:17:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

 

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, geçtiğimiz günlerde İstanbul Anadolu Adliyesi’nde tekbirler eşliğinde, “Yaşasın Şeriat” sloganları atılması olayını köşesine taşıdı.

Adliyede, söz konusu sloganın atılmasına yönelik tepkileri “abartılı” bulduğunu söyleyen Hakan, "Mübalağaya gerek yok" dedi. Ahmet Hakan, yazısında; yüz kişinin “Yaşasın Şeriat” diye slogan atmasıyla Cumhuriyet’e zarar gelmeyeceğini söyledi.

Olaya büyük anlamlar yüklenmemesi gerektiğini kaydetti ve “Ayrıca “Şeriat” konusu, üzerinde ittifak edilen bir konu da değildir. Slogan atanlara “Şeriat nedir? Şeriattan neyi kastediyorsunuz?” diye sorsak bin farklı cevap alırız. Slogan atanların bile bu konuda kafaları karışıktır yani.” ifadesini kullandı.

Adliyelerin gösteri alanı olmadığını ileten Hakan, bunu yapan şahıslara da gerekli hukuki yaptırımların uygulanması gerektiğini iletti.

i.webp

Kaynak: Hüriyet

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g