deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Karamollaoğlu: 94 ruhu teşkilatın eseridir

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, TV5’te katıldığı programda 1994 yılında Refah Partisi’nin belediyecilik başarısını değerlendirdi. Karamollaoğlu, o dönemde Erbakan Hoca’nın liderliğinde teşkilatın verdiği hizmetleri anlattı.

Siyaset Yayın: 30 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 30.01.2024 19:46:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, TV5’te katıldığı Gündem Türkiye programında, 1994 yılında Refah Partisi’nin Türkiye’ye getirdiği belediyecilik vizyonunu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu süreçteki konumunu değerlendirdi. Karamollaoğlu, 94 ruhunun bireysel bir başarı değil, teşkilatın ortak gayreti olduğunu vurguladı. O dönemde Erbakan Hoca’nın rehberliğinde İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirleri kazandıklarını ve halkın gönül bağını kurduklarını anlattı.

Karamollaoğlu, Saadet Partisi’nin yerel seçimlerde hem İstanbul’da hem de Ankara’da kendi adaylarını göstereceklerini açıkladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g