deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Motorine zam geliyor!

Kızıl Deniz'deki kriz nedeniyle brent petrol fiyatlarındaki artış benzin ve motorin fiyatlarına zam olarak yansımaya başladı.

Ekonomi Yayın: 20 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 20.12.2023 19:03:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Araç sahiplerine yeni bir maliyet artışı haberi geldi. Bugün benzinin litre fiyatına yapılan 1 lira 46 kuruşluk zammın ardından, şimdi de motorin fiyatlarına zam yapılacak. Daha önceki zamla birlikte benzin ve motorin fiyatları neredeyse eşitlenmişti, ancak yeni zamla birlikte motorin fiyatı tekrar benzin fiyatını geride bırakacak.

Cuma Günü motorine gelecek olan zam miktarı 1 lira 50 kuruş olarak açıklandı. Bu artış, Kızıl Deniz'deki kriz nedeniyle ham petrol fiyatlarındaki artışın bir sonucu olarak gerçekleşiyor ve benzin fiyatlarındaki artışın ardından ikinci bir zamı temsil ediyor. Son zam sonrasında benzinin litre fiyatı İstanbul'da 34.51 lira, Ankara'da 35.16 lira ve İzmir'de 35.276 liraya yükseldi. Motorin fiyatları ise İstanbul'da 35,45 TL, Ankara'da 36,11 TL ve İzmir'de 36,27 TL civarında satılıyor.

Araç kullanıcıları, yakıt fiyatlarındaki bu yeni artışlar nedeniyle bütçelerindeki olumsuz etkilerle başa çıkmak zorunda kalacaklar.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g