deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Başdeğirmen’e İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden sevgi seli! 'Gönüllerdesiniz başkanım'

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli Başdeğirmen’i bağrına bastı! 'Gönüllerdesiniz başkanım'

Isparta Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 20:46:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Başdeğirmen’den İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne ziyaret! Personel sevgi gösterisinde bulundu CHP’nin 31 Mart yerel seçimlerine hazırlanan Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne giderek, personel ile bir araya geldi. Başkan Başdeğirmen, çalışanlara kolaylıklar temenni ederek, seçimlerde kendisine destek olmalarını rica etti. Personel ise Başdeğirmen’e sevgi gösterisinde bulunarak, “Allah yolunuzu açık etsin. Gönüllerdesiniz başkanım. Kendi başınıza bir sembolsünüz” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Başdeğirmen, İl Tarım ve Orman Müdür Vekili Bayram Demir ve kurum çalışanlarını makamlarında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 31 Mart yerel seçimlerinde Başkan Başdeğirmen’e sevgi ve saygılarını ileten personel, şehre ve mahallelere yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü çalışanlarını tek tek ziyaret ederek, onlarla sohbet eden Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, yerel seçimlerde kendilerine oy vermelerini istedi. Başkan Başdeğirmen’e 31 Mart yerel seçimlerinde başarılar dileyen İl Tarım ve Orman Müdürlüğü çalışanları, “Başkanım hayırlı olsun. Her zaman yanınızdayız. Allah yolunuzu açık etsin. Gönüllerdesiniz başkanım. Kendi başınıza bir sembolsünüz. Şimdiye kadar tanıdığımız en iyi insansınız” dedi.

Isparta Belediyesi mezbahanesi ve hayvan barınağı ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin işbirliği içinde çalıştıkları vurgulanırken Başkan Başdeğirmen, “Sizlere teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. Barınaktaki arkadaşlarımız da sizlerle beraber çok güzel hizmetler sunuyorlar. Barınak konusunda en örnek illerden biriyiz” dedi. Isparta Belediyesi’nin hayvan barınağının ve Kurban Bayramlarında yoğunluğa rağmen mezbahanenin çok tertipli çalıştığı ifade edildi.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü çalışanları, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in mahallelere verdiği hizmetlerden övgüyle bahsederek, “Batıkent Mahallesinde çok mutluyuz. Mahallemizi bambaşka yaptınız. Emeğinize sağlık” dedi. Başkan Başdeğirmen ise, “Tüm mahallelerimize hizmet götürüyoruz. Akkent Mahallesi’ne sosyal tesis yaptık. Oraya kapalı pazaryeri yapacağız, ihaleye çıkıyoruz. Gölcük Tabiat Parkının işletmesini aldık. Öncelikle orada fiyatı indireceğiz. Vatandaşlarımıza uygun fiyata güzel bir hizmet sunacağız” diye konuştu. Bir çalışan da Anadolu Mahallesi’ne kentsel dönüşümün ne zaman geleceğini sordu. Başkan Başdeğirmen, yeni dönemde kentsel dönüşüm çalışmalarının Anadolu Mahallesi’yle başlayacağını belirtti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g