deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

BASINA VE KAMUOYUNA

BASINA VE KAMUOYUNA

Isparta Yayın: 01 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 01.01.2024 16:02:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Her geçen gün giderek kutuplaştırılan ve siyaset çıkar uğruna düşmanlaştırılmaya çalışılan toplum, esas olarak yoksullaştırılmakta ve derin bir umutsuzluğun içinde kıvranmaktadır.

Eşitsizlik ve adaletsizlik toplumun bütün kesimlerini etkilemektedir. Köhnemiş siyaset anlayışı karşısında “böyle gelmiş, böyle gider” tavrı yaygınlık kazanmakta, siyasetten ve karar alma süreçlerine katılımdan uzaklaşılmakta, ekmek ve hayatı sürdürme kavgası her şeyden önemli hale gelmektedir.

Hal böyleyken, yerel seçimlerde partilerin ve adayların gündemi halkın gündemi ve sorunlarından hayli mesafelidir. İşte bu nedenle, toplumun siyasete ve yerel yönetime aktif katılımını sağlayacak dayanışma, iş birliği ve güç birliği geleceğimiz için kaçınılmaz bir görev haline gelmiştir.

Yerel yönetimlerde halk için, halkla beraber ortak akıl, ortak hedefler çerçevesinde mücadele ve topluma umut olabilecek bir ışık yakma düşüncesi bizi bir araya getiriyor. Umuyoruz ki yakacağımız bu ışık toplumda hak ettiği karşılığı bulur ve bu ışığı Türkiye’nin pek çok yerinde daha yakabiliriz. Isparta’da yakılan bu ışığın yaygınlaşması ve tüm toplum tarafından kabul görmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz.

Amacımız, Isparta’nın ortak akıl ve güç birliği ile toplumsal hayatın daha rahat, daha refah içinde, yaşadığımız çevreyi koruyan ve geliştiren bir anlayışla sürdürüldüğü çağdaş bir şehir haline getirmektir. Bu amaçla toplumumuzun tüm bireyleri, tüm toplum kesimleriyle birlikte; adalet, eşitlik ve kardeşlik çerçevesinde hizmet veren sosyal belediyecilik anlayışını yerleştirmek üzere yan yana geliyoruz.

Belediyeler günümüzde ne yazık ki bir rant dağıtım aracı haline gelmiş, yürütülen tüm hizmetler toplumun çıkarlarına değil kişilerin şahsi, maddi, siyasi çıkarlarına göre belirlenmektedir.

Toplumun yoksullaşması, muhtaç hale gelmesi ve sosyal yardımlar adı altında bağımlılık ilişkisinin kurulması günümüzün acı bir gerçeği olarak karşımızda durmaktadır.

Isparta’yı birlikte dayanışma ile herkesin gücü ölçüsünde çalışacağı büyük bir üretim alanı haline getirerek bu bağımlılık ilişkisini kıracağız. Ekilmeyen tarım alanlarını birlikte ekecek, birlikte üretecek ve Isparta’da temel gereksinimlere (başta et, süt, ekmek, yumurta gibi temel gıdalar olmak üzere) herkesin istediği kadar ulaşabildiği bir hale getireceğiz.

Ucuz ulaşım herkes için bir hak, ucuz su herkes için ortak bir ihtiyaç, ucuz ve güvenli barınma tüm toplum için bir gereksinimdir. Eğittiğimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin karınlarını doyurmak, temel gereksinimlerini karşılamak hepimizin ortak görevidir. Bunların gerçekleşmesi bir hayal veya rüya değildir. Toplumsal fayda için çalışan, insanı esas alan, dürüst, dayanışmacı bir yerel yönetimle bu hedeflere kolaylıkla ulaşılacaktır.

Gıda, ulaşım, barınma gibi temel gereksinimlerin karşılanması; eğitim, kültür-sanat, kadın hakları, hayvan hakları gibi insanlık vasfımızı zenginleştiren konularla birlikte; esnaf ve zanaatkarın korunması, gençler, kadınlar ve yaşlılara yönelik onların hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalarımız öncelikli olacaktır.Hayatımızın her alanında hak ettiğimiz düzeye ulaşabilmek birlikte yöneteceğimiz bir Isparta ile sağlanabilir.

Bu umut ve kararlılıkla, CHP Isparta Belediye Başkan Aday Adaylığımı açıklıyorum.

Prof. Dr. Hasan Erol Eroğlu

CHP Isparta Belediye Başkan A. Aday

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g