deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Antalya'da bir günde iki mevsim: Sabah montla çıkan öğleden sonra şort giydi

Antalya'da sabah saatlerinde etkisini gösteren sağanak yağış nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Caddelerde oluşan su birikintileri sürücü ve yayalara zor anlar yaşattı. Öğleden sonra ise sağanak yağış yerini güneşli havaya bıraktı.

Güncel Yayın: 16 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 16.12.2023 19:45:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Türkiye'nin önemli turizm kentlerinden biri olan Antalya, değişken havasıyla şaşırtmaya devam ediyor. Kent bugün vatandaşlara yazı ve kışı aynı anda yaşattı.

11.jpg

Sabah başlayıp öğle saatlerine kadar yoğun sağanağın etkili olduğu kentte, caddelerde oluşan su birikintileri nedeniyle araç sürücüleri ve yayalar güçlük çekti.

17.jpg

Şehrin bazı ilçelerinde ev ve iş yerlerini su bastı. Yağış nedeniyle bazı mahalledeki seralarda ekili ürünler zarar gördü.

00.jpg

SICAKLIK 5 DERECE ARTTI

Kente öğleden sonra 14.30 sıralarında birden güneşli hava hakim oldu. Sağanak yağış anında 14 derece olan sıcaklık güneşin çıkmasıyla birlikte 5 derece artarak 19 dereceye kadar yükseldi.

12-001.jpg

VATANDAŞLAR SAHİLE AKIN ETTİ

Güneşi gören kent sakinleri ile turistler, Konyaaltı Sahili, varyant seyir terası ve Cumhuriyet Meydanı’na koştu. Yağış sonrası sahilde oluşan dev dalgalar görsel şölen sunarken, vatandaşlar o anları cep telefonlarıyla ölümsüzleştirdi.

14-001.jpg

SABAH MONT ÖĞLEDEN SONRA ŞORT

Sabah saatlerinde montla gezdiğini, güneşin açmasıyla birlikte sahile şortla geldiğini belirten Ziya Metin isimli bir vatandaş, “Antalya’nın havası değişken ama güzel.

18.jpg

Yağmuru huzur veriyor, güneş açınca da manzarası mükemmel. Aralık ayının sonundayız, dışarıya şortla çıktım ve terledim. Antalya gerçekten mükemmel bir şehir.” diye konuştu.

Karar gazetesi

 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g