deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

İsmail Saymaz, CHP’yi yerden yere vurdu! ‘Saflıkları mı gözden kaçıyor?’ diye sordu

CHP’ye sert eleştiri: İsmail Saymaz, ‘Yoksa çok mu saf görünüyorlar?’ dedi.

Siyaset Yayın: 25 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.01.2024 19:14:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İYİ Parti, CHP’yi yine şaşırttı! CHP ile seçim sonrası yollarını ayıran İYİ Parti, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi için sürpriz bir aday gösterdi: Turhan Çömez. Çömez, CHP ile ittifak yapılmasını isteyen bir isim olarak biliniyordu. İYİ Parti lideri Meral Akşener, Meclis’te Çömez’in adaylığını duyurduğunda, CHP Genel Merkezi’nin hayal kırıklığına uğradığı öğrenildi.

Çömez, muhalefetin oyunu azalttı! Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz, bugünkü yazısında, “İYİ Parti, Çömez’i aday göstererek, AK Parti’ye yaradı. Çömez, AK Parti’ye değil, milliyetçi ve sosyal demokrat kesime hitap eden bir siyasetçi. Kaybeden, yine muhalefet oldu” dedi.

Saymaz, şöyle devam etti:

CHP, İYİ Parti’den jest mi bekliyordu? “Bu arada, CHP Genel Merkezi’nin, İYİ Parti’nin Balıkesir adayını açıklamasına kadar jest umduğunu duydum. Çok mu iyi niyetliler… Yoksa saflıkları mı gözden kaçıyor?

Yazının tamamı için tıkla

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g