deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

“TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Erzincanspor, evinde Isparta32spor’u 3-0 mağlup etti

“TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Erzincanspor, evinde Isparta32spor’u 3-0 mağlup etti.

Güncel Yayın: 26 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 26.11.2023 17:48:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kubilay Türk Yılmaz, Ali Altınöz ve Muhammed Enes Yılmaz’ın golleriyle galibiyete ulaşan Erzincanspor, puanını 26’ya yükseltti. Isparta32spor ise 27 puanda kalarak 4. sıraya geriledi.” gibi bir giriş yazabilirsiniz.

“Erzincan Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Efe Tanrıverdi, Harun Tekin ve Muhammet Oğuzhan Öztaş hakem triosu yönetti. Erzincanspor, maça Hüseyin Koç, Enes Yılmaz, Gençer Cansev, Kamil İçer, Yusuf Onur Arıkan, Özkan Yiğiter, Çınar Tarhan, Hasan Kaya, Ali Altınöz, Ziya Alkurt ve Kubilay Türk Yılmaz 11’i ile başladı. Isparta32spor ise Alp Tutar, Yiğithan Güveli, Gürkan Başkan, Samet Karakoç, Osman Torun, Cem Özdemir, Abdulkerim Canlı, Caner Koca, Ayberk Kaygısız, Alim Harlak ve Mehmet Küçükdurmuş sahada yer aldı. Maçın 18. dakikasında Erzincanspor, Kubilay Türk Yılmaz’ın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarının uzatma dakikalarında Ali Altınöz, skoru 2-0 yaptı. İkinci yarıda Isparta32spor, baskısını artırsa da gol bulamadı. Maçın son dakikasında Muhammed Enes Yılmaz, Erzincanspor’un üçüncü golünü kaydetti. Maç 3-0 Erzincanspor’un üstünlüğüyle sona erdi. Maç sonrası Erzincanspor teknik direktörü ve oyuncuları galibiyeti kutlarken, Isparta32spor teknik direktörü ve oyuncuları ise üzgün bir şekilde soyunma odasına gitti.” gibi bir devam yazabilirsiniz.

 “Erzincanspor, gelecek hafta deplasmanda Kırklarelispor ile karşılaşacak. Isparta32spor ise kendi evinde Fethiyespor’u ağırlayacak.” gibi bir son yazabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g