deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Ünlülerden Ardı Ardına Çağrı: Restoran ve Kafelere 'Gitmeme' Boykotu Başlıyor!

Ünlülerden Sırayla Gelen Çağrı: Restoran ve Kafelere Yönelik 'Gitmeme' Boykotu Geliyor!

Güncel Yayın: 19 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.04.2024 18:02:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bir restoranda, kafede, lokantada ve benzeri işletmede yiyip içmek birçok kişi için imkansız, çoğu kimse için lüks hale geldi.

Kahvaltıdan akşam yemeğine hemen her öğün fahiş fiyatlarla satışa sunuluyor. Üstelik fiyatlar artarken porsiyonlar da küçülüyor.

Restoran boykotu hızla yayıldı

Durum böyle olunca sosyal medyadan başlatılan hareketle pek çok kimse hafta sonu bu fahiş fiyatları boykot etme kararı aldı. Bir anda büyüyen boykot hareketi ünlü isimlerden de destek gördü.
Ocak ayında da boykot çağrısı yapan ekonomist İris Cibre çarşamba günü çağrısını yineledi:

"Çoğunluk kararı ile 20-21 Nisan Cumartesi Pazar Cafe ve Restaurantlara gitmiyoruz. Fırsatçılığa son vermek için herkesi katılmaya davet ediyoruz."

Senarist yazar Gani Müjde "20-21 Nisan tarihlerinde restoranlara gitmeyerek #fahişyemeğeboykot kampanyası başlatanlara helal olsun. Sırada evler var. Bi fahiş yemeğe boykot kampanyasını da evlerdeki yer sofraları için yapmak lazım" derken, Mynet'te yer alan habere göre, Armağan Çağlayan gibi pek çok ünlü de boykot paylaşımı yaptı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g