deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Isparta 32 Spor, Uşakspor’u tek golle devirdi

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden Isparta 32 Spor, 26. Hafta karşılaşmasında Uşakspor’u ağırladı.

Isparta Yayın: 25 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 25.02.2024 18:31:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta 26. haftanın önemli maçında Isparta 32 Spor, sahasında Uşakspor’u ağırladı. Isparta Atatürk Stadı’nda oynanan ve Aksaray, Adana ve Gaziantep bölgesinden gelen hakemlerin yönettiği karşılaşmaya, Isparta’nın siyasi ve spor camiasından önemli isimler de katıldı. Yaklaşık 6 bin Isparta 32 Spor taraftarı, takımlarına destek verirken, Uşakspor’u ise 70 kadar misafir taraftar yalnız bırakmadı.

Maçın ilk yarısı, iki takımın da orta sahada mücadele ettiği ve pozisyon üretmekte zorlandığı bir oyunla geçti.   dakikada 44. dakikada aradığı golü buldu ve devre 1-0 sona erdi. İkinci yarıya daha baskılı başlayan ev sahibi ekip,  Sağ kanattan gelişen atakta, Mehmet Küçükdurmuş’un ortasında Eyüpcan Delibalta, kafayla topu ağlara gönderdi: 1-0. Bu gol, aynı zamanda maçın da skorunu belirledi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca, Isparta 32 Spor, Uşakspor’u 1-0 mağlup ederek, puanını 48’e yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Uşakspor ise 23 puanda kalarak, küme düşme hattının bir basamak üzerinde yer aldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g