deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Erdoğan'a İlginç Çağrı: Özgür Özel'den 'Bana İşareti Ver' Mesajı

Özgür Özel, Erdoğan'a Şu Çağrıyı Yaptı: 'Bana İşareti Versin; Hemen 120 İmzayı Veririm.'

Siyaset Yayın: 21 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 21.03.2024 15:45:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, emeklilere yönelik çalışma yaptıklarını söyledi. Beklentilerin farkında olduklarını belirten Şahin, "Bu mesele ile ilgili de çalışmalar var. Çalışmalar olgunlaşınca sayın Cumhurbaşkanımız kamuoyu ile paylaşacaktır." dedi. Kulislerde "emekli kart'ın çıkarılacağı söyleniyor.

Seçime sayılı günler kala emekliler iktidar ve muhalefet arasında paylaşılamıyor. Taraflar arasında düello devam ederken, son açıklama CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den geldi.

Özel, "Seçim öncesi emeklilerle ilgili bir girişim olabilir mi?" sorusuna Erdoğan'ı seçim öncesi seyyanen zam için Meclis'i açmaya çağırdı.

"Gel zammı şimdi yapalım"

Sözcü yazarı İsmail Saymaz'a konuşan Özel, emeklilere yönelik hazırlıkların seçim kaygısıyla yapıldığını ileri sürdü. Saymaz, Özel'in emekliler için yaptığı çağrıyı yazısına taşıdı:

"Ama seyyanen zam yapacaksa, ona şu çağrıda bulunuyorum: Yedişer bin TL zam yapmaya varsa, son hafta demeyelim. Meclisi açalım zammı yapalım. Sonraya bırakmasın. "Zam yapacağım" deyip sonraya bırakırsa bir dahaki seçime kadar yapmaz. Gel, zammı şimdi yapalım. 120 milletvekili teklif edince oluyor. Bana işareti versin; hemen 120 imzayı veririm. Gelecek hafta Meclis'i açalım emekliye zammı yapalım. Samimiyse meclisi açmayı teklif ediyorum." şeklindeki haber değiştirilmiştir.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g