deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Mehmet Şimşek, Memur ve Emekliler İçin Maaş Zammı Açıkladı! İşte Rakamlar

Maaş Zammı Müjdesi! Mehmet Şimşek'ten Memur ve Emekliler İçin Detaylı Açıklama...

Güncel Yayın: 04 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 04.03.2024 16:38:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Mehmet Şimşek: Memur ve Emekli Zammı İçin Rakamlar Belli Oldu! TÜİK'ın Şubat Ayı Enflasyon Rakamları Açıklandı: Memur ve Emekli Zammı Detayları Ortaya Çıktı! Yılın ikinci enflasyon verileriyle birlikte memur ve emekli maaşlarına yönelik yeni rakamlar netleşti. Şubat ayı enflasyonu yüzde 4,53 olarak belirlendi. Bu veriyle birlikte SSK ve Bağ-Kur emeklileri için Temmuz zammı yüzde 11,53'e ulaştı. Memur ve memur emeklisi açıklanan yüzde 4,53’lük enflasyon rakamı sonrasında yüzde 10'luk zammı daha ikinci aydan garantiledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, seçim öncesi artan emekli maaşlarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Bütçede tüm imkanlarımızı emekliler ve çalışanlar için seferber ettik. Bunu etmeye de devam edeceğiz. Ülkenin imkanları arttıkça bunları adil olarak değerlendireceğiz" dedi.

 
 
 
 
 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g