deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Ahmet Tural: Gül ve lavanta ihracatını artıracağız, konser iptallerine son vereceğiz

Ahmet Tural: Konser iptalleri yüzünden ilimiz rezil oldu, halkımız bunu affetmedi.

Isparta Yayın: 24 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 24.01.2024 20:10:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, seçim çalışmaları kapsamında Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik’i ziyaret etti. Tural, Isparta’nın gül ve lavanta gibi yağ bitkileri ihracatına katkı sağlayacak Aromatik Bitkiler Analiz Laboratuarı projesini anlattı. Tural, bu proje ile gül ve lavanta ürünlerinin kalitesini ve pazarını geliştireceklerini söyledi.

Tural, ayrıca gül festivallerinin daha profesyonel ve etkili bir şekilde düzenleneceğini, halkın istediği sanatçıların davet edileceğini belirtti. Tural, geçen yıl Belediye’nin iptal ettiği konserin ilin imajına zarar verdiğini ve bunun tekrarlanmayacağını ifade etti. Tural, “Gülümüzün marka değerini yükseltmek, gül ve lavanta turizmini canlandırmak için İyi belediyecilik yapacağız. Halkımız bunu hak ediyor” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g