deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Bomba Kulis: Bir Bakan Affını İstedi! Kabine Değişikliği Yolda

Bakanın Affını İstemesiyle Bomba Kulis! Kabine Yenileniyor!

Siyaset Yayın: 28 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2024 17:15:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, görevinden ayrılmak istediği iddiasıyla gündeme geldi. Ancak Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bu haberin doğru olmadığını açıkladı. Bakan Bolat’ın, göreve geldiği günden itibaren aralıksız çalıştığını ve özel işlerini aksatmadığını belirtti. Bu nedenle, görevinden ayrılmak istediği iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır.

Erdal Sağlam’ın yazısına göre, kabinede bazı değişiklikler konuşuluyor. Bazı bakanlar kendi istekleriyle, bazıları ise başarısız görüldükleri için görevden ayrılabilir. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katı tutumu nedeniyle tepkiler olduğu belirtiliyor. Ancak Şimşek’in seçim sonrası görevden alınacağı iddiasına ihtimal verilmiyor. Ayrılacağı kesin gözüyle bakılan isimlerden biri Ticaret Bakanı Ömer Bolat. Hatta Bolat’ın Cumhurbaşkanı’na affını istediği söylentileri de kulislerde dolaşıyor. Diğer bakanlar arasında da başarısız görülen isimlerin olduğu ifade ediliyor.

Bu tür kulis haberlerinin siyasi etikle bağdaşmadığı düşünülmekte. 31 Mart Yerel Seçimleri’nin yaklaştığı bu günlerde yıllar önceki bir konunun yeniden gündeme getirilmesi eleştirilmekte.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g