deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

X, Google’a rakip olmaya hazırlanıyor

Twitter (X), Google’ı zorluyor: Elon Musk, X-mail özelliğini duyurdu!

Güncel Yayın: 25 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 25.02.2024 18:47:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Elon Musk’ın satın aldığı ve ismini X olarak değiştirdiği sosyal medya platformu, yeni özelliklerle kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor. X, yakında mail servisi sunacak ve yapay zeka ile paylaşımları analiz edecek.

X’in kurucusu ve sahibi Elon Musk, platformun mail servisine kavuşacağını duyurdu. X-mail adı verilen özellik, kullanıcıların X üzerinden e-posta gönderip almasını sağlayacak. Musk, bu özelliğin ne zaman hayata geçeceğini soran bir kullanıcıya “Yakında” yanıtını verdi.

X-mail, X’in Google’a rakip olmak için attığı bir adım olarak görülüyor. Zira X, daha önce de görüntülü arama ve sohbet odaları gibi özelliklerle Google’ın uygulamalarına alternatif sunmuştu. Ayrıca X, yapay zeka alanında da Google’ı geride bırakmayı hedefliyor.

Musk’ın yapay zeka şirketi xAI, Grok adlı bir sohbet botu geliştirdi. Grok, X Premium+ abonelerine sunuldu ve kullanıcıların sorularını yanıtladı. Grok, yakında X ile bütünleşecek ve “Grok, analiz et!” komutuyla paylaşımların doğruluğunu kontrol edecek.

X, böylece sosyal medya platformundan çok daha fazlası olmaya çalışıyor. X, hem iletişim hem de finansal işlemler için kapsamlı bir uygulama haline gelmek istiyor. X, kullanıcılarına yeni deneyimler sunarken, Google’ın da pabucunu dama atacak gibi görünüyor.

Kaynak: twitter.com

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g