deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da Halka Seslendi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen Isparta mitingine katılarak bir konuşma yaptı.

Isparta Yayın: 20 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 20.03.2024 16:34:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Isparta’daki mitingde, Türkiye’nin karşılaştığı zorluklara ve geçmişte yaşanan sınamalara rağmen, halkın birlik ve beraberlik ruhunu koruduğunu ve bu sayede ülkenin geleceğine yönelik hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini vurguladı. Ekonomik göstergelerin olumlu olduğunu ve uygulanan ekonomik programın sonuçlarının yılın ikinci yarısında görülmeye başlanacağını belirtti. Ayrıca, enflasyonun düşmesiyle birlikte, ekonominin olumlu seyri sayesinde çalışan ve emeklilere daha iyi şartlar sunulacağını ifade etti. Güven ve istikrar ortamının korunmasının önemine değinen Erdoğan, Türkiye’nin hedeflerinden sapmaması için kararlılıkla hareket edildiğini ve halkın refahı için çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g