deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

Adana, Antalya, Burdur, Hatay, Isparta, Mersin ve Osmaniye için yağış tarihini verdi.

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen, sosyal medya hesabından Akdeniz bölgesindeki illerimiz Adana, Antalya, Burdur, Hatay, Isparta, Mersin ve Osmaniye için yağış tarihini verdi. Meteoroloji uzmanı Orhan Şen de sosyal medya hesabı üzerinden Akdeniz

Güncel Yayın: 14 Aralık 2023 - Perşembe - Güncelleme: 14.12.2023 20:39:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Pazartesi gününden bu yana ülke genelinde sakin seyreden havalar, perşembe gününden sonra yerini yeniden fırtınalı ve yağmurlu bir havaya bırakacak. 

Uzun zamandan bu yana hasret olduğumuz güneş, perşembe günü etkisini gösterdi. Ancak cuma gününden itibaren yeniden uzun bir süre güneşi göremeyeceğiz gibi duruyor. Meteoroloji uzmanı Orhan Şen de sosyal medya hesabı üzerinden Akdeniz bölgesindeki illerimiz Adana, Antalya, Burdur, Hatay, Isparta, Mersin ve Osmaniye için yağmurların etkili olacağı tarihi verdi. 

Şen yağışları akşam beklediği ifade etti. Bu nedenle cuma akşamı için hazırlıklar başlasın. Şen şöyle devam etti: 

"Akşam Ege ve Akdeniz bölgesinide kapsar. Yarın sıcaklıklar 3-4 derece azalacak" 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g