deneme bonusu veren siteler 2023 yarışan at

CHP İl Başkanlığında ki Oylamada Atakan Yazgan Çıkmış!

CHP İl Başkanlığında ki oylamada Atakan Yazgan çıkmış!

Isparta Yayın: 18 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.01.2024 21:01:00
Editör - Editör
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Başkanlığı sosyal medyadan eski Isparta spor başkanlığı yapan Atakan Yazgan’a destek çıktığını paylaştı. İthal aday olarak görülen Atakan Yazgan’a bu kadar sürede destek açıklanması yapılması kulislerde soru işareti bıraktı.

Şenol, “Bugün il binasında İl ve Merkez İlçe Yöneticileri ile yaptığımız eğilim yoklamasında Atakan Yazgan çıkmıştır. Genel Merkezin kamuoyu anketi devam etmektedir. 

Atakan Yazgan ise CHP’den Isparta Belediye Başkan Aday Adaylığını geçen hafta açıklamıştı. Yazgan, “Isparta’yı hak ettiği yere taşımak için yola çıktık. CHP’nin kurumsal kimliğine yakışır bir şekilde seçim çalışmalarımızı yürüteceğiz. 

Yazgan’ın adaylığına CHP’li bazı kesimlerden tepki geldi. Yazgan’ın partiye yeni katıldığını ve ithal aday olduğunu söyledi Bazı siyasiler “CHP’nin Isparta’da köklü bir geçmişi ve kadroları vardır. Partiye yeni gelen bir ismin aday gösterilmesi doğru değildir. 

İşte İl Başkanının mesajı

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
google-site-verification=0wkXGS2D-Fnp5eHi9UOEqU2FyclYPXn99jLjWWUpr_g