ISPARTA’DA DİKKAT ÇEKEN GÖRÜNTÜ: OTOBÜS DURAĞINDA ÇIPLAK HALDE YATTI
ISPARTA’DA DİKKAT ÇEKEN GÖRÜNTÜ: OTOBÜS DURAĞINDA ÇIPLAK HALDE YATTI

ISPARTA’DA DİKKAT ÇEKEN GÖRÜNTÜ: OTOBÜS DURAĞINDA ÇIPLAK HALDE YATTI
Isparta’da bir otobüs durağında kaydedilen görüntüler vatandaşların tepkisini çekti. Görüntülerde bir kişinin durağın içerisinde çıplak şekilde uzandığı görülürken, olay çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Edinilen iddiaya göre, görüntülerdeki kişinin Somali uyruklu olduğu öne sürüldü. Ancak kişinin kimliği ve Türkiye’de geçerli bir oturma veya ikamet iznine sahip olup olmadığı konusunda şu aşamada kesinleşmiş resmi bir bilgi bulunmuyor.
Vatandaşlar, kamuya açık alanlarda bu tür görüntülerin ortaya çıkmasının özellikle çocuklar ve aileler açısından rahatsız edici olduğunu belirterek, yetkililerin konuya ilişkin gerekli kontrolleri yapmasını istedi.
“KAMUSAL ALANLARDA BU GÖRÜNTÜLER İSTENMİYOR”
Vatandaşlar, otobüs durakları gibi herkesin kullandığı ortak alanlarda toplumun genel ahlak ve düzenini olumsuz etkileyebilecek davranışların önüne geçilmesi gerektiğini ifade etti.
Olayla ilgili kişinin kimliği, hukuki statüsü ve neden bu şekilde davrandığına ilişkin resmi makamlarca yapılacak açıklama bekleniyor.




