Eğirdir ilçemizin Serpil Köyü’nde bu yıl ilki düzenlenen Yörük Şölenine; MHP Isparta İl Başkanımız S
Eğirdir ilçemizin Serpil Köyü’nde bu yıl ilki düzenlenen Yörük Şölenine; MHP Isparta İl Başkanımız Sayın Osman Gülay ve yönetimi, Merkez İlçe Başkanımız Sayın Murat Gören ziyaret ettiler
Siyaset
Yayın: 13 Haziran 2026 - Cumartesi - Güncelleme: 13.06.2026 21:33:00
Editör -
Dore Yıldız
Okuma Süresi: 40 sn.

EĞİRDİR - SERPİL KÖYÜ
Eğirdir ilçemizin Serpil Köyü’nde bu yıl ilki düzenlenen Yörük Şölenine; MHP Isparta İl Başkanımız Sayın Osman Gülay ve yönetimi, Merkez İlçe Başkanımız Sayın Murat Gören ve yönetimi, Eğirdir İlçe Başkanımız Sayın Hüseyin Kaya ve yönetimi ile Eğirdir İl Genel Meclisi üyelerimiz katıldı.
Köklü yörük kültürümüzü yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için düzenlenen yörük şöleninde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz.
Yorumlar (0)







