giftcardmall/mygift bets10.buzz dini chat cilt serumu bizim mekan taraftarium24 taraftarium24 islami chat islami sohbetler

ISPARTA'DA ATATÜRK'E HAKARETE YARGIDAN SERT TOKAT

ATATÜRK' E HAKARETE 1 YIL 15 GÜN HAPİS

Isparta Yayın: 14 Nisan 2026 - Salı - Güncelleme: 14.04.2026 21:40:00
Editör - Mevlüt Özil
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

ATATÜRK 'E HAKARETE 1 YIL 15 GÜN CEZA

               Geçtiğimiz aylarda Isparta'da bir lisede öğrencisinin önünde Atatürk ile ilgili kitapları gören öğretmen; içindeki kin ve nefreti kusarak, hem Atatürk'e hem de öğrenciye hakaretler etmiş ve olay yargıya taşınmıştı.

               Bugün görülen duruşmada yerel mahkeme şahsı, 1 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırmıştır. Kararın kesinleşerek onanması dilek ve talebimizdir. Ayrıca Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de gereğini yapmasını bekliyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal’e hakaret eden bu meczuba gereken yanıtı veren Yüce mahkemeye saygılarımızı iletirim.

Mevlüt ÖZİL

Atatürkçü Düşünce Derneği

Isparta Şube Başkanı

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.