Süreyya Sadi Bilgiç’ten Yalvaç Belediyesine Ziyaret
Süreyya Sadi Bilgiç’ten Yalvaç Belediyesine Ziyaret

Süreyya Sadi Bilgiç’ten Yalvaç Belediyesine Ziyaret
Yalvaç’ta 23. Pisidia Antiokheia Kültür, Turizm ve Sanat Festivali kapsamında önemli bir ziyaret gerçekleşti. Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanvekili, AK Parti Isparta 23, 24, 25, 26 ve 27. Dönem Milletvekili ile AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcısı Süreyya Sadi Bilgiç, Yalvaç Belediyesi’ni ziyaret etti.
Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal, festival etkinlikleri kapsamında ilçeye gelen Süreyya Sadi Bilgiç’i belediyede ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Ziyaret kapsamında gerçekleştirilen görüşmede Yalvaç’ın gelişimi, ilçede devam eden yatırımlar, belediye tarafından hayata geçirilen projeler ve önümüzdeki döneme ilişkin hedefler ele alındı. Ayrıca 23. Pisidia Antiokheia Kültür, Turizm ve Sanat Festivali’nin ilçenin kültürel hayatına, tanıtımına ve sosyal yaşamına sağladığı katkılar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Başkan Mustafa Kodal, festival coşkusunu Yalvaç halkıyla paylaşan Süreyya Sadi Bilgiç’e ilçeye gösterdiği ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Festival kapsamında gerçekleştirilen ziyaretin, Yalvaç’ın geleceğine yönelik projeler ve yatırımlar konusunda fikir alışverişine katkı sağladığı ifade edildi.






