Isparta İş Dünyasında Birlik Beraberlik Rüzgârı: MÜSİAD’dan ITSO ve ITB’ye Tebrik Ziyareti
Isparta İş Dünyasında Birlik Beraberlik Rüzgârı: MÜSİAD’dan ITSO ve ITB’ye Tebrik Ziyareti
Güncel
Yayın: 04 Kasım 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 04.11.2026 19:30:00
Editör -
Dore Yıldız
Okuma Süresi: 2 dk.
131 okunma

Isparta İş Dünyasında Birlik Beraberlik Rüzgârı: MÜSİAD’dan ITSO ve ITB’ye Tebrik Ziyareti
Isparta’da sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları arasındaki kurumsal diyalog güçlü bir şekilde devam ediyor. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Isparta Şubesi, kent ekonomisine yön veren iki önemli kuruluşa anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.
Gerçekleşen organizasyon kapsamında, MÜSİAD Isparta Şube Başkanı Salim Nuri Güntaç ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, ITSO ve ITB başkanlarıyla bir araya geldi. Ziyaretlerin temel odağını, güven tazeleyerek yeniden göreve gelen liderlere yönelik tebrik ve destek mesajları oluşturdu.
MÜSİAD heyeti, girdikleri seçim yarışının ardından koltuklarını koruyarak yeniden başkanlığa seçilen Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Metin Çelik ile Isparta Ticaret Borsası (ITB) Başkanı Hüdai Şahin’i makamlarında ziyaret etti. Karşılıklı iyi niyet temennilerinin iletildiği görüşmelerde, kentin ticari hayatını canlandıracak yeni projeler ile sivil toplum ve meslek odaları arasında yürütülebilecek ortak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Yorumlar (0)
İlginizi Çekebilir







