AHMET ARAS CHP’DEN İSTİFA ETTİ! BAĞIMSIZ DEVAM EDECEK

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın CHP’den istifa ederek görevini bağımsız olarak sürdüreceğini açıkladığı bildirildi.

Siyaset Yayın: 16 Ekim 2026 - Cuma - Güncelleme: 16.10.2026 21:09:00
Editör - Dore Yıldız
Okuma Süresi: 20 sn.
126 okunma
Google News
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın CHP’den istifa ettiği ve belediye başkanlığı görevine bağımsız olarak devam edeceğini açıkladığı belirtildi. Aras’ın bu kararı, Muğla siyasetinde yeni bir gelişme olarak gündeme geldi. İstifanın gerekçesi ve kararın siyasi yansımalarına ilişkin ayrıntıların netleşmesi bekleniyor.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
script async type="application/javascript" src="https://news.google.com/swg/js/v1/swg-basic.js">