Isparta Gelendost’ta Yatırım Fırsatı: Hazineye Ait 10 Taşınmaz İhaleyle Satışa Çıkıyor Isparta’nın G
Isparta Gelendost’ta Yatırım Fırsatı: Hazineye Ait 10 Taşınmaz İhaleyle Satışa Çıkıyor Isparta’nın Gelendost ilçesinde mülkiyeti Hazineye ait olan 10 adet taşınmaz, düzenlenecek açık ihale usulü ile satışa sunulacak.
Güncel
Yayın: 06 Kasım 2026 - Cuma - Güncelleme: 06.11.2026 21:00:00
Editör -
Dore Yıldız
Okuma Süresi: 2 dk.
91 okunma

Isparta Gelendost’ta Yatırım Fırsatı: Hazineye Ait 10 Taşınmaz İhaleyle Satışa Çıkıyor
Isparta’nın Gelendost ilçesinde mülkiyeti Hazineye ait olan 10 adet taşınmaz, düzenlenecek açık ihale usulü ile satışa sunulacak.
Isparta ve çevresindeki yatırımcılar ile toprak sahibi olmak isteyen vatandaşlar için önemli bir gayrimenkul fırsatı doğdu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ilgili birimleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, Gelendost ilçesi sınırları içerisinde yer alan Hazine arazilerinin satış süreci resmen başlatıldı.
İhale 18 Kasım’da: Afşar ve Yeşilköy’deki Araziler Alıcısını Bekliyor
Edinilen bilgilere göre satışa sunulan taşınmazlar, Gelendost’un tarımsal ve coğrafi açıdan dikkat çeken Afşar ve Yeşilköy köylerinde yer alıyor. Toplamda 10 adet taşınmazı kapsayan bu büyük satış, 18 Kasım 2026 tarihinde gerçekleştirilecek.
Yatırımcılar, şeffaf bir ortamda yapılacak olan açık teklif usulü ihale yöntemiyle söz konusu taşınmazlar için fiyat tekliflerini sunabilecek. Bölgedeki arazi hareketliliğini artırması beklenen bu ihaleye katılmak isteyenlerin, belirtilen ihale tarihine kadar gerekli başvuru şartlarını yerine getirmesi ve geçici teminat bedellerini yatırması gerekiyor.
Yorumlar (0)






