Oğuz Çiftçi’den Açıklama Görevden alınan CHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Oğuz Çiftçi, yaptığı açıkla
Oğuz Çiftçi’den Açıklama Görevden alınan CHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Oğuz Çiftçi, yaptığı açıklamada
Siyaset
Yayın: 15 Ekim 2026 - Perşembe - Güncelleme: 15.10.2026 22:54:00
Editör -
Dore Yıldız
Okuma Süresi: 2 dk.
101 okunma

Oğuz Çiftçi’den Açıklama
Görevden alınan CHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Oğuz Çiftçi, yaptığı açıklamada görevden alınma sürecine ilişkin bilgi vererek partinin kurumsal kimliğine ve birlik beraberliğine zarar vermemek adına sessiz kaldığını belirtti.
Geçtiğimiz günlerde görevden alınan CHP Isparta Merkez İlçe Başkanı Oğuz Çiftçi, kamuoyuna yönelik açıklama yaptı. Çiftçi, 13 Ekim Salı günü saat 21.30 sıralarında görevden alındığını öğrendiğini belirterek, partinin birlik ve beraberliğinin korunması amacıyla bugüne kadar açıklama yapmadığını ifade etti.Atlas İncele
“KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME GEREĞİ DUYDUM”
Çiftçi, parti içindeki hassas konunun kamuoyuna taşınmaması için açıklama yapmamayı tercih ettiğini belirtti. Ancak 14 Ekim Çarşamba günü CHP Isparta İl Başkanı tarafından gazetecilerin aranarak konunun haber yapılmasının istenmesi üzerine kamuoyunu bilgilendirme gereği duyduğunu kaydetti.
Görev süresi boyunca CHP’nin değerleri doğrultusunda Isparta için çalıştıklarını belirten Çiftçi, vatandaşlarla bir araya gelerek halka faydalı olabilmek için çaba gösterdiklerini ifade etti. Gerçekleştirdikleri çalışmaların sosyal medya hesaplarında görülebileceğini belirten Çiftçi, kendilerine destek veren partililere ve Ispartalılara teşekkür etti.
“GÖREVLER GELİP GEÇİCİDİR”
Görevlerin geçici olduğunu vurgulayan Çiftçi, kalıcı olanın verilen emek, kurulan gönül bağları ve halkın güveni olduğunu ifade etti.
Partinin kurumsal kimliğini ve geleceğini ön planda tuttuklarını belirten Çiftçi, bundan sonraki süreçte de CHP’nin değerlerini, birlik ve dayanışmayı ve halka karşı sorumluluklarını ön planda tutmaya devam edeceklerini kaydetti.
Çiftçi, açıklamasını kendisine destek verenlere teşekkür ederek tamamladı.
Yorumlar (0)



